Cautare

5020 de rezultate pentru "accidente rutiere 2008" (3.58 secunde)
In cursul anului 2008 principalele companii auto din Romania au inregistrat pierderi sau marje de profit in scadere comparativ cu anul 2007, cuprinse intre 0,1% Automobile Bavaria (9,6% in 2007) si 7,2% Porsche Romania (9,2% in 2007).
Creditele restante ale populatiei si firmelor totalizau la finele lunii septembrie 6,5 miliarde lei, de peste trei ori mai mult fata de perioada similara din 2008, iar ponderea acestora in soldul imprumuturilor a urcat de la 1,1% la 3,25%, potrivit BNR.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
PDL sutine ca, in perioada 2007-2008, numarul bugetarilor a crescut cu 300.000 (Adriean Videanu) sau cu 250.000 (Andreea Vass).
Primeste functia de Consilier Onorific al Institutului International American pentru Biografii Cambridge - 2004 - International Visual Artist of the Year 2004, din partea International Biographical Centre of Cambridge England - 2008 - Man of the Year representing Romania, din partea American Biographical Institute EXPOZITII PERSONALE SI COLECTIVE:
j) cheltuielile reprezentand contributii sociale obligatorii pentru salariati si contribuabili, inclusiv cele pentru asigurarea de accidente de munca si boli profesionale, potrivit legii;
Polita RCA are un plafon urias pentru despagubirea persoanelor care au suferit vatamari corporale in urma unor accidente rutiere ori despagubirea familiei persoanelor care si-au pierdut viata in incidente pe drumurile publice.
"Prin realizarea acestui obiectiv se estimeaza o reducere cu 76% a numarului de accidente pentru traficul intre Arad si Timisoara, o reducere a timpului mediu de calatorie intre Arad si Timisoara de la 64 la 33 de minute, precum si o reducere cu 7% a costurilor de exploatare a autovehiculelor.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) anticipeaza pentru 2008 majorarea tarifelor la politele pentru asigurarea civila auto (RCA), unul dintre motive fiind cresterea limitelor de despagubire cu 50% fata de 2007.
Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat. ... Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
In landul Nordrhein-Westfalen, cu precadere in Koln, Dusseldorf si Dortmund, au fost inregistrate accidente de circulatie. ... Astfel, pe numeroase autostrazi si drumuri nationale din acest stat sunt inregistrate blocaje, existand riscul de inzapezire sau de accidente.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Asta deoarece si numarul de accidente a crescut de la an la an, sporind astfel si valoarea cheltuielilor aferente despagubirilor. ¥ara noastra este depasita doar de Rusia la capitolul accidente auto.
Potrivit directorului Hans Rosesnstock, continua aplicarea programului de sanatate si siguranta in munca, cel care va ajuta sa se atinga tinta de zero accidente de munca.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Te poti asigura si pentru eventualele accidente, cand ai un handicap temporar si ai nevoie de venituri.
Numarul mare de accidente face ca, pentru Romania, asiguratorii sa calculeze, in urma studiilor de piata, o rata a daunelor de 60 - 70%.
Lista criteriilor care se iau în calcul cuprinde rata daunelor, vârsta soferului, experienta la volan, sexul, numarul de accidente în ultimii ani, mediul în care conduce (urban sau rural), numarul de amenzi primite si numarul mediu de kilometri parcursi într-un an ori daca masina este condusa de mai multe persoane.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
„Având în vedere ultimele accidente grave de la unitatile miniere, în urma carora trei oameni au ramas paralizati, membrii nostri de sindicat trebuie sa beneficieze de asigurari în caz de accidente de munca.
21 de accidente de munca în trei luni Pentru ca nu au respectat prevederile legislative privind securitatea si sanatatea în munca, în trimestrul III al acestui an, firmele doljene au primit 332 de sanctiuni contraventionale, din care 46 de amenzi (în valoare totala de 358.000 de lei).
google-analytics.com